DE LA COLECTII DE SUCCES LA... EVRIKA!

Dincolo de pasiunea pentru domeniile care ne-au consacrat în ochii cititorilor – științele juridice, textele de lege, incursiunile în istoria Dreptului, am cultivat și oferit cititorilor o zonă de carte cu mare aplicabilitate azi in România: cartea de business. Răspunzând cerințelor celor implicați în afaceri, de a avea la îndemână un ghidaj pertinent, complet și profesionist pentru problemele proprii acestui domeniu, am creat Colecția Business - o colecție de titluri redutabile, pentru care au scris, de-a lungul timpului, autori conectați la dinamica prefacerilor din economia românească sau la cerințele mediului particular de business.

A fi om de afaceri în România, a avea un business - iată o mare provocare. A fi editor și a oferi omului de afaceri instrumentele teoretice și practice care să-l ajute să se îndrepte spre reușită - ni s-a părut a fi o provocare și mai mare. Am oferit pieței de specialitate un număr de titluri-cheie care să rămână de referință, ca tematici: , "Antreprenoriat - drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri" (Marius Ghenea), "Medierea - oxigen pentru societate" (coord. Alina Gorghiu), "Franciza. Francizarea" (Mihaela Mocanu), "Ghidul contractelor pentru antreprenori" (E. Grecu, O. Albu), "Instrumente financiar-bancare pentru societăți comerciale" (coord. I. Hategan), "Înființarea unei societăți comerciale pe acțiuni" (F. Tudoroiu) - sunt doar câteva din ghidurile care răspund problemelor celor care practică antreprenoriatul ca opțiune personală. Astfel încât Colecția Business s-a constituit în cel mai practic îndrumar profesional pentru cei dornici să exploreze domeniul și/sau să atingă statutul de antreprenor de succes. Cu toate acestea, credem că există provocări încă și mai mari, pentru care a venit timpul. Provocări pe care ni le dorim, le iubim, le înfruntăm. Poate o colecție de succes să facă loc unei noi inițiative? Poate fi ea fundamentul pentru un orizont nou de opțiuni și teme pe care le-am dori grupate sub numele unei Edituri noi? Putem aduce în atenția cititorilor noștri autori, subiecte și abordări care să devină noi repere pentru creșterea lor personală și profesională?

Așa s-a născut EVRIKA!.

EVRIKA! înseamnă să descoperim că dincolo de aparențe există realitatea profundă a ființei umane, pe care o atingem, o devoalăm, o cunoaștem, ca să fim mai vii si mai buni.

EVRIKA! înseamnă să descoperim lucrurile ascunse, tainice, ale existenței și să vi le dăruim pe paginile unei cărți, în numele evoluției comune, a noastră ca editori, a voastră ca primitori de esențe rare.

EVRIKA! este numele surprizei de a explora, din unghiuri inedite, faptul de viață, crâmpeiul de experiență, gândul unei minți căutătoare - convertite în paginile tipărite ale unei carți... Cartea noastră, cartea EVRIKA!. Cartea experiențelor vieții.

Suntem conectați la descoperiri, suntem în căutarea celor mai frumoase, reale, profunde experiențe, pe care să vi le facem cunoscute și care să devină lecțiile de umanitate, inteligență și evoluție la care să ne referim de acum înainte: Cartea EVRIKA!. Vă vom dărui IDEI, CUNOAȘTERE, VIZIUNE. Însoțiți-ne în această călătorie a cunoașterii intermediate, în numele beneficiului comun de a ne înnobila intelectual și spiritual cu experiențele împărtășite ale semenilor.