Evenimente

Picture

Seminarul "Leading with Integrity"

12 iulie 2012 | 2719 accesari

Joi, 12 iulie 2012, editura Universul Juridic a fost partener media la primul workshop de etică în afaceri, cu tema "Leading with Integrity", organizat de societatea de avocatură Chiuariu & Asociaţii, împreună cu partenerii săi, Centre for Advanced Research in Management and Applied Ethics şi Smart Solutions & Support.

Manageri de top şi de nivel mediu din domeniul resurselor umane, brokerajului, consultanţei financiare şi vânzărilor au răspuns invitaţiei de a discuta despre acest subiect.

Workshop-ul a fost deschis de Tudor Chiuariu, partener senior al Chiuariu & Asociaţii, care a vorbit despre ideea de găzdui acest workshop şi participarea activă la dezvoltarea temei de etică în afaceri.

Workshop-ul propriu-zis a fost ţinut de Cristian Ducu şi a presupus, pe lângă o parte interactivă despre etică în mediul de afaceri şi nenumăratele confuzii pe această temă care circulă în spaţiul românesc, o dezbatere în jurul unui studiu de caz din mediul economic local. Pentru a discuta speţa prezentată participanţilor, facilitatorul a folosit metoda Harvard de analiză a studiilor de caz.

Cei prezenţi s-au arătat interesaţi să discute cazuri cu care s-au întâlnit direct sau indirect în mediul de afaceri românesc. Prin deschiderea lor, aceştia au demonstrat că programul "Leading with Integrity" este binevenit să se desfăşoare în continuare.

Programul "Leading with Integrity" va continua în luna septembrie, când organizatorii vor anunţa un nou workshop.

Galerie Foto Eveniment