Evenimente

Picture

Lansare de carte: Lucrarea „Pierdut la traducere”

19 iulie 2018 | 1416 accesari

Joi, 19 iulie 2018, începând cu ora 18.30, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București (ASE) a avut loc evenimentul de lansare a cărții „Pierdut la traducere”, publicată la Editura Evrika Publishing.

Domnul Nicolae Cîrstea, fondatorul Editurii Evrika Publishing a deschis evenimentul cu un scurt istoric al editurii, precum și o scurtă prezentare a lucrării lansate.

A urmat apoi un discurs al unuia dintre invitații speciali ai evenimentului, domnul prof. univ. dr. Nicolae Istudor, rector al Academiei de Studii Economice, care a vorbit despre parteneriatul dintre ASE și grupul editorial Universul Juridic, adresând câteva cuvinte autorului lucrării, domnul Cătălin Olteanu, și prezentând conținutul și utilitatea lucrării „Pierdut la traducere”.

În continuare, domnul Cătălin Olteanu-Heel a mulțumit celor prezenți și a vorbit despre ideea de la care a pornit cartea „Pierdut la traducere”, motivația, scopul și modul în care a fost scrisă această lucrare.

A luat apoi cuvântul domnul Mădălin Bunoiu, fizician, care a susținut o scurtă intervenție despre autor și contextul în care acesta a scris această carte. A urmat o luare de cuvânt a invitaților speciali, domnul Adrian Cioroianu, domnul Dan Erceanu și domnul Dorel Paraschiv, care au povestit și despre câteva contexte informale în care l-au cunoscut pe autor, arătând totodată de ce a decis acesta să scrie lucrarea, parcursul său academic, profesional și ce anume îl califică să scrie pe acestă temă.

Autorul a prezentat apoi pe larg lucrarea, vorbind despre procesul de creație, unde și-a găsit inspirația pentru această lucrare, oferind exemple și răspunzând câtorva întrebări din partea participanților, despre carte, cuprinsul și modul în care a fost scrisă.

Cuvântul de încheiere a aparținut domnului Nicolae Cîrstea, care a adresat mulțumiri autorului și vorbitorilor pentru multele idei bune împărtășite în cadrul evenimentului, partenerilor și Academiei de Studii Economice pentru colaborarea deosebită avută cu editura Evrika Publishing și cu grupul editorial Universul Juridic.

Galerie Foto Eveniment