Evenimente

Picture

Invitatie – lansarea cartii "Ghidul contractelor pentru antreprenori"

06 martie 2013 | 3254 accesari

Editura Universul Juridic şi Forumul IMM au plăcerea să vă invite la evenimentul de lansare a cărţii "Ghidul contractelor pentru antreprenori", autori Elena Grecu şi Oana Albu.

Evenimentul va avea loc miercuri, 6 martie 2013, la Romexpo, bd Mărăşti nr 65-67, Sala Titulescu, începând cu ora 15:00.

Pentru înscrieri vă rugăm să completaţi formularul din linkul de mai jos. Persoanele neînregistrate nu vor avea acces în incinta Romexpo.
http://www.romexpo.ro/invitatie_online/54

Cartea este un ghid "de buzunar" pentru toţi cei care fie nu au resurse pentru a plăti un avocat, fie au deja un avocat, dar vor să înţeleagă, pentru cultura lor generală, cum funcţionează un contract şi la ce riscuri se supun zi de zi.

Deşi nu s-a intenţionat a fi segmentul de public pentru care a fost scris acest ghid, şi persoanele fizice pot găsi cartea utilă, acolo unde ea tratează clauze de dreptul muncii, clauzele abuzive în raport cu consumatorii, obligaţiile de garanţie personală, protecţia datelor cu caracter personal sau aspectele ce ţin de denunţarea sau rezilierea/rezoluţiunea unui contract.

Acest ghid nu intenţionează să predea ABC-ul contractelor din punct de vedere teoretic. În schimb, rolul acestuia este de a împărtăşi din experienţa profesională a autoarelor, pentru a vă ajuta să nu comiteţi greşeli care pot duce uneori chiar la închiderea afacerii.

Galerie Foto Eveniment