Cod: 13185

Editura: Editura Evrika Publishing

Data aparitiei: 2021

Colectia: Colectia Business

Pagini: 192

Disponibilitate: in stoc

Cristian BrancuMemorabil – de la idee la momentul care schimba lumea

Trimite unui prieten

În dicționar scrie că ELOCVENȚA este arta de a vorbi frumos, emoționant și convingător. Nimic nu este mai elocvent precum o poveste bine spusă, iar Cristi Brancu ne ghidează prin această carte spre elocvență, competență pe care orice om ce dorește să facă o diferență în lume trebuie să o dobândească. Este o carte ce trebuie citită măcar o dată și, evident, practicată apoi zilnic.

 Cristian ONEȚIU

 

 

            Memorabil” este o carte motivațională și inspirațională despre căutarea perfecțiunii în ceea ce înseamnă prezența scenică, arta discursului și acele ingrediente care trebuie să se regăsească incluse în rețeta unui mesaj pentru ca acesta să fie unul de succes. Un volum scris cu multă pasiune și dăruire care armonizează de o manieră memorabilă experiențele unor personalități mondiale recunoscute ca repere pentru sfera relațiilor publice și experiența de o viață a autorului în prima linie a jurnalismului monden de calitate de la noi din țară.

            O carte revelatoare și deschizătoare de drumuri și perspective pentru toți cei pasionați de lumea showbizului și domeniul relațiilor publice.

  Mihai-Bogdan MARIAN

DIN ACEEASI CATEGORIE