Cod: 13458

Editura: Editura Evrika Publishing

Data aparitiei: 2021

Colectia: Colectia Business

Pagini: 208

Disponibilitate: in stoc

Nicoleta Stoian,  Luminita Roman,  Felix Patrascanu,  Robert Maxim,  Mihai Marcu,  Felix Daniliuc,  Radu Manolescu,  Daniela Cretu,  Claudiu VrinceanuGhid practic pentru antreprenori

Trimite unui prieten

Ghidul Practic pentru Antreprenori este prima carte despre antreprenoriat scrisă colectiv de oameni de afaceri din România, membri ai comunității Romanian Business Leaders. Ghidul este un instrument de lucru pentru antreprenorii aspiranți, o colecție de sfaturi antreprenoriale menite să încurajeze și să inspire oamenii cu idei să treacă la acțiune și să le concretizeze.

Ghidul Practic pentru Antreprenori este construit pe baza experienței directe a 8 antreprenori și șefi de companii din România, rezultatul unuia dintre proiectele generate la prima ediție a Romanian Business Leaders Summit, din februarie 2012.

Cartea conține nouă capitole care conduc cititorul de la punctul critic de autoevaluare a profilul de antreprenor, până la a-și construi propriul plan de afaceri. Ghidul permite realizarea planului de afaceri în ritm cu parcurgerea conținutului, trecând prin capitole dedicate marketing-ului, vânzărilor, finanțelor, resurselor umane și dreptului comercial.

Autorii ghidului sunt antreprenori și șefi de companii, membri ai comunității Romanian Business Leaders:

Daniela Crețu (John Maxwell Team);

Felix Daniliuc (Raiffeisen Leasing);

Radu Manolescu (KM Trust);

Mihai Marcu (MedLife);

Robert Maxim (Ensight Management Consulting);

Felix Pătrășcanu (FAN Courier);

Luminița Roman (AIMS Human Capital);

Nicoleta Stoian (Vitafoam).

DIN ACEEASI CATEGORIE