Cod: 12476

Editura: Editura Evrika Publishing

Data aparitiei: 2020

Colectia: Colectia Business

Pagini: 303

Disponibilitate: in stoc

Vlad MocanuEsecuri de succes ale antreprenorilor romani

Trimite unui prieten

Eșecuri de Succes Ale Antreprenorilor Români este prima carte de acest tip din țară care aduna eșecurile a 70 de antreprenori din domenii diferite și prezintă cum aceste experiențe au inspirat succesul. 

 

Ce vei găsi în această carte?

- Lecții prețioase de antreprenoriat

- Sute de sfaturi de la antreprenorii de succes din România;

- Motive pentru care eșuează companiile românești;

- Perspective diferite asupra succesului și eșecului în afaceri;

 

Mesaj din partea lui Cristian Onețiu:

"Te invit sa citesti aceasta carte din scoarta in scoarta. Iti propun sa iei toata intelepciunea practicata pe care eroii nostri au pus-o cu sicereitate pe masa, pentru binele tau”.

Fragment din Cuvântul înainte la ediția limitată a cărții, semnată de Mark C. Lukács, Brand Manager EVR!KA Publishing:

"Cea mai importantă lecţie pe care o putem învăţa în acest moment este nevoia de colaborare, mai ales în sectorul antreprenorial. Am avut în minte acest gând și atunci când l-am invitat pe Vlad Mocanu, care a pus cap la cap un proiect editorial self-published extrem de valoros, să lansăm o ediție specială a acestei cărți și să agreeze un parteneriat cu editura, în care accentul să pice pe solidaritate, dar și pe promovarea unor idei și experiențe utile cititorilor de cărți de business. 

 

Acest kit de inventare și reinventare antreprenorială conține toate elementele necesare apariției unui moment „EVR!KA”, după cum urmează: 

- 15 „doze” zdravene de VIZIUNE;

- 25 de „cutii” cu SOLUȚII; 

- 30 de „batoane” de INSPIRAȚIE. 

 

Echipa EVR!KA Publishing este alături de cei care doresc să publice și să citească astfel de cărți. Vă doresc ca lectura să vă aducă cât mai multe momente EVR!KA!" - aprilie 2020

DIN ACEEASI CATEGORIE